امروزه بازی های موبایل بسیار طرفدار پیدا کرده است و همچنین خرید لوازم جانبی گیمینگ یکی از اصلی ترین لوازمی است که یک گیمر برای بازی به آن ها نیاز دارد. برخی گوشی ها به عرضه شده اند که افراد قادر خواهند بود به وسیله های آن ها بازی های گیمینگ را انجام دهند زیرا این نوع گوشی ها دارای گرافیک و قدرت پردازش بسیار بالایی هستند.
گیم پد موبایل و یا دسته بازی گوشی یکی از جالب ترین لوازم گیمینگ است که فقط مخصوص موبایل می باشد. با متصل کردن گیم پد موبایل قادر خواهید بدون لمس صفحه گوشی موبایل به بازی بپردازید. در ادامه مطلب شما را بیشتر با دسته بازی موبایل آشنا می کنیم و همچنین به معرفی برخی از بهترین مدل های آن می پردازیم.
گیم پد موبایل چیست؟
در واقع گیم پد یا دسته بازی موبایل، همان وسیله ای است که در هنگام بازی های کامپیوتری و یا کنسولی از آن ها استفاده می کنیم.گیم پد مستقیما به گوشی موبایل متصل می شود و مختص گوشی می باشد. دسته های بازی دارای قسمتی هستند که گوشی درون آن ها قرار می گیرد و باعث می شود تمرکز کامل بر روی بازی داشته باشید و امتیاز بیشتری در حین بازی جمع کنید.
انواع مختلفی دسته بازی موبایل در بازار موجود است که از نظر نوع اتصال به موبایل با یکدیگر متفاوت هستند.
- گیم پد بلوتوثی
- گیم پد سیمی
گیمرها معمولا دسته های بازی بلوثوی را به سیم دار ترجیح می دهند زیرا دیگر مشکل اتصال سیم نخواهند داشت و راحت تر می توانند جابه جا شوند. اما باید به این نکته توجه داشت که برخی از دسته های بازی بلوتوثی دارای تاخیر هستند و در بازی های بسیار حساس دردسرساز خواهند شد. اما این تاخیر چند هزارم ثانیه است که خیلی به چشم نمی آید و معمولا گیمرها با آن مشکلی ندارند. دسته های بازی سیمی امکان جابجایی در هنگام بازی ندارید همچنین قادر نخواهید گوشی خود را شارژ کنید. جهت خرید انلاین کابل شارژ گوشی موبایل اینجا را کلیک کنید.
دسته های بازی از لحاظ قرار گیری موبایل بر روی آن ها دارای مدل های مختلفی هستند.
- موبایل مابین دو دسته بازی قرار می گیرد بدین صورت که موبایل در وسط و دکمه ها در کناره های موبایل قرار می گیرند.
- موبایل بر روی گیم پد قرار می گیرد و همانند یک استند چفت می شوند.
- برخی گیم پدها حالت استند ندارند و برای ثابت نگه داشتن گوشی بر روی میز به یک استند مجزا نیاز خواهند داشت.
برای بازی های گیمینگ بر روی تبلت بهتر است که دسته بازی خریداری منید که حالت استند ثابت دارد اما برای گوشی های موبایل می توان از دو مدل دیگر که یکی از آن ها بین دو قسمت دسته بازی و دیگری گوشی بر روی دسته قرار می گیرند خریداری کرد.
برخی بازی های موبایل، دسته های بازی مخصوص خود دارند همانند بازی PUBG که دسته مخصوص به خود دارد و به راحتی به گوشی متصل می شود که دو دکمه ماشه برای هدف گیری و شلیک سریع دارد و باعث می شود که گیمر در بازی دقت بالایی داشته باشد.
گیم پد موبایل مورد استفاده هر دو سیستم عامل اندروید و iOs می باشد و تنها کافیست دسته بازی را به گوشی متصل کنید و پشتیبانی آن را بررسی کنید.
نرم افزار برای بازی با گیم پد:
در واقع برای نصب و راه اندازی گیم پدها بر روی گوشی به نرم افزار خاصی نیاز ندارید اما برخی دسته های بازی دارای کنترل های خاصی هستند. برخی گیمرها تمایل دارند در هنگام بازی جای دکمه ها را جابه جا کنند به همین علت اپلیکیشن هایی برای تنظیم دکمه های دسته بازی به بازار عرضه شده اند که می توان آن ها را دانلود واستفاده کرد.
نحوه اتصال گیم پد به موبایل:
برای اتصال دسته بازی به گوشی موبایل باید ابتدا دسته را از طریق بلوتوث به گوشی متصل کنید و برای انجام این کار:
- گیم پد را روشن کرده و چند لحظه منتظر بمانید تا آماده به کار شود.
- سپس بلوتوث گوشی را روشن کرده تا بتواند دستگاه های اطراف خود را جستجو کند.
- پس از یافتن دسته بازی بر روی دکمه کانکت (Connect)کلیک کرده تا دستگاه به گوشی متصل شود.
برای متصل کردن دسته های بازی سیمی تنها کافی است که کابل دسته بازی را به پورت شارژ موبایل متصل کنید و از آن استفاده کنید.
دسته های بازی که حالت استند دارند باید ابتدا پیچ ها و محال اتصال دستگاه را مشخص کنید و سپس آن ها را طوری چفت کنید که تکان نخورند. همچنین باید گوشی را به گونه ای به دسته بازی متصل کنید که در هنگام بازی مزاحم دید شما نباشد.
معرفی بهترین گیم پد موبایل:
دسته بازی موبایل Razer Raiju:
این دسته بازی تمام امکاناتی را که از یک دسته بازی انتظار دارید را برای شما فراهم می کند همانند اتصالات سمی، بلوتوث دوگانه، چهار دکمه، یک شوک محرک برای هر دو طرف، یک پایه تلفن. دسته بازی Razer Raiju بسیار حرفه ای بوده ، طراحی دکمه ها و بدنه بسیار ارگونامیک می باشد همچنین می توان به صورت هم زمان این دسته بازی ر ا به دو دستگاه متفاوت متصل کرد و به وسیله دکمه سوئیچ دستگاه ها را انتخاب نمود. باتری این گیم پد قابل شارژ است و تا 23 ساعت قادر خواهید بود با آن بازی کنید.
گیم پد SteelSeries Stratus Duo:
این دسته بازی بلوتوثی بوده و مناسب برای گوشی های با سیستم عامل اندروید میباشد. باتری این دسته بازی از جنس لیتیوم یون قابل شارژ است و توسط یک دانگل وای فای (WiFi) می توان به کامپیوتر متصل کرد و از آن استفاده کنید. متاسفانه دسته بازی SteelSeries هولدر همراه برای نگه داشتن گوشی ندارد و باید جداگانه آن را خریداری کنید.
گیم پد 8Bitdo SF30 Pro:
اندازه این دسته بسیار کوچک بوده و شبیه به دسته های بازی قدیمی می باشد و در واقع می توان گفت یادآور نوستالژی زمان های گذشته است. حالت استند ندارد و با اتصال بلوتوث به گوشی موبایل وصل می شود. در هنگام بازی با این گیم پد باید گوشی موبایل و یا تبلت خود را بر روی میزی به حالت ثابت قرار دهید و سپس با این دسته بازی کنید. به دلیل کوچک بودن اندازه آن ارگونومیک نبوده و در طولانی مدت باعث خسته شدن دست ها می شود.
گیم پد iPega PG 9083S:
این گیم پد به نوعی طراحی شده است که گوشی موبایل مابین دو دسته قرار می گیرد و از طریق بلوتوث به گوشی متصل می شود. دارای یک باتری 380 میلی آمپر در ساعت است که تا 20 ساعت شارژ نگه می دارد و می توان با آن بازی کرد.
جمع بندی:
در این مطلب سعی بر آن داشته ایم که شما را با گیم پدهای موبایل آشنا کنیم و همچنین به معرفی برخی از بهترین دسته های بازی پرداختیم. اگر شما جزو افرادی هستید که زیاد بازی های موبایل و یا کامپیوتری را انجام می دهید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله راهنمای خرید هدست گیمینگ را بخوانید.