لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر
INSTAGRAM
WHATSAPP

راهنمای خرید گلس و محافظ صفحه نمایش گوشی

اکثر افراد هنگام خرید گوشی تلفن همراه، به این فکر می کنند چگونه می‌توانند گوشی تلفن همراه جدید خود را سالم نگه‌دارند تا بتوانند حداقل به مدت چند سال از آن استفاده کنند، به همین علت اولین چیزی که به فکر همه می رسد و می‌توان گفت یکی از ضروری‌ترین لوازم جانبی گوشی هوشمند خرید گلس و یا همان محافظ صفحه نمایش گوشی است؛ زیرا با نصب آن، باعث ایجاد یک لایه محافظ اضافی بر روی صفحه نمایش گوشی خود می‌شوید و آن را در برابر شکستگی، خراش و یا آسیب‌های دیگر محافظت می‌کنید.

اگر صفحه نمایش گوشی شما شکسته شود و یا خراش بردارد تعویض آن بسیار هزینه‌بر خواهد بود؛ بنابراین سرمایه‌گذاری بر روی خرید گلس بسیار مفید بوده و تلفن هوشمند شما عمر طولانی تری خواهد داشت.

البته باید گفت انتخاب یک محافظ صفحه نمایش مناسب، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در بازار انواع مختلفی گلس وجود دارد که باید بر اساس نیازتان خریداری کنید در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با ویژگی‌ها و همچنین انواع مختلف گلس آشنا شوید.

راهنمای خرید گلس گوشی

یک گلس خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

همان‌طور که مطلب قبل اشاره کردیم وظیفه یک گلس محافظت از صفحه نمایش گوشی تلفن همراه در برابر شکستگی و خراش و ... است. گلس ها ویژگی‌های بسیار زیادی دارند که ادامه نیز به آن ها خواهیم پرداخت.

- دارای سختی 9H باشد

احتمالاً در هنگام خرید گلس با این اصطلاح برخورد داشته‌اید اما این اصطلاح دقیقاً به چه معنا است؟ به عنوان مثال اگر شما با مدادی و یا شئ به ضخامت 9H بر روی گلس بکشید آن گلس خراش برنمی دارد، در واقع می‌توان گفت گلسی با داشتن این سختی ضد ضربه و خراش می باشد.

- داشتن لایه حریم خصوصی

این ویژگی در گلس ها باعث می شود اگر شخصی در نزدیکی شما قرارگرفته باشد نتواند چت ها و یا کارهایی که در آن زمان با گوشی خود انجام می دهید ببیند و البته برای بسیاری از کاربران که کارهای ضروری با گوشی تلفن خود در اماکن شلوغ انجام می دهند بسیار مفید است.

- دارا بودن روکش نانوی ضد چرب

احتمالاً برای هر فردی پیش آماده که به صورت تصادفی دست چرب به گوشی و یا گلس گوشی خود بگذارد و اثر انگشت خود بر روی گلس بماند اما داشتن این ویژگی در گلس ها باعث می شود که دیگر چربی بر روی گلس باقی نماند و همچنین ضد اثر انگشت باشد.

- شفاف بودن گلس

شفاف و یکدست بودن گلس نیز از ویژگی‌های دیگر یک گلس خوب است زیرا نگاه کردن به صفحه گوشی با یک گلس شفاف همانند نگاه کردن به صفحه نمایش اصلی گوشی است.

- نصب آسان گلس

امروزه بسیاری از گلس ها را می‌توان به آسانی نصب کرد به نحوی که کاربر پس از خرید گلس و تنها با دانستن چگونگی نصب آن ها قادر خواهد بود به راحتی گلس گوشی خود را تعویض کند.

راهنمای خرید گلس گوشی

معرفی انواع گلس:

همان‌طور که مطالب بالا به آن اشاره کردیم گلس های موجود در بازار دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آن ها کاربردها و ویژگی‌ها متفاوتی دارند. اسامی انواع گلس ها که در ادامه با آن ها آشنا می شویم عبارت اند از: گلس های براق، مات،TPU، فول، سرامیکی، نانو،UV دار، پرایوسی،3D، 2D،PET، محافظ لنز دوربین و برچسب محافظ پشت گوشی.

گلس های براق:

گلس های براق که با نام گلس های شیشه ای نیز در بازار شناخته شده هستند باعث درخشندگی صفحه نمایش گوشی می شود و از نکات مهم و مثبت آن ها صاف ویکدست بودنشان است. همچنین اگر بر روی آن ها مایعات، گردوخاک و یا اثر انگشتی باقی بماند می‌توان به راحتی با یک دستمال مرطوب گرد و خاک ها را از بین برد وصفحه نمایش را تمیز کرد. گلس های براق دارای ضخامتی نازک و برابر 0/33 میلی متر دارند و در برابر ضربه و خراش بسیار مقاوم هستند.

گلس های مات:

گلس های مات ضد ضربه و ضد خش هستند و با توجه به مات بودنشان به راحتی در زیر نور آفتاب بدون حالت برگشت پذیری به سمت چشم می‌توان به راحتی با گوشی تلفن همراه کار کرد. در واقع محافظ صفحه نمایش مات عمل انعکاس نور را به شدت پایین می آورند.

گلس های TPU:

گلس های TPU یا پلاستیکی مقاومت زیادی در برابر ضربه ندارند اما در برابر خط و خش، چربی و یا گرد و خاک بسیار مقاوم هستند. البته باید گفت نصب آسانی ندارند و باید حتماً توسط یک متخصص تعویض شوند تا در هنگام نصب، حباب بر روی صفحه نمایش به وجود نیاید.

گلس های فول:

گلس های فول کاور کل صفحه نمایش گوشی را پوشش می‌دهند و در ابعاد 3D و ... در بازار به فروش می رسند. برخی افراد تمایل دارند تمامی قسمت های صفحه نمایش تلفن همراهشان محافظت شود بنابراین خرید گلس فول می تواند بهترین انتخاب برای آن ها باشد. مزیت استفاده از این نوع گلس ها دوام بالا، ضد لک و اثر انگشت، نصب آسان و ضد حباب می باشد.

گلس های سرامیکی:

گلس پرایوسی

در صد بالایی از ساختار گلس های سرامیکی از شیشه است و صرفاً ناخالصی‌هایی از جنس سرامیک در آن بکار گرفته شده و از نوع گلس های با کیفیت می باشد. با اینکه درصد بالای ساخت آن از شیشه است اما در بازار با نام گلس های سرامیکی شناخته شده هستند. از ویژگی‌های اصلی این نوع گلس ها انعطاف پذیری بالای آن بوده و همین ویژگی باعث شده که این گلس ها نشکن باشند و نیاز به تعویض مداوم نداشته باشند.

محافظ صفحه نمایش سرامیکی دارای چسبندگی بالایی بوده و به سختی از صفحه نمایش گوشی جدا می شوند اما به محض جدا شدن، دیگر قابل استفاده مجدد نمی باشند. این گلس ها با توجه به چند لایه بودن کیفیت نمایش صفحه نمایش گوشی را پایین نمی آورد و در دو نوع شیشه ای و مات به فروش می رسد.

گلس های نانو:

می‌توان گفت گلس های نانو یکی از محبوب‌ترین گلس ها در بازار هستند. این گلس ها در دو نوع گلس نانو مایع و جامد در بازار موجود است که باید در هنگام خرید گلس نانو به نوع آن توجه داشته باشید. گلس های نانو مایع از ترکیبی از شیشه و حلال های مختلف ساخته شده که شیشه را به حالت مایع در می آورد. بدین معنا که گلس نانو مایع هنگامی که بر روی سطح صفحه نمایش گوشی شما قرار می گیرد به وسیله یک دستگاه مخصوص خشک می شود و یک لایه نازک سخت را به وجود می آورد که در برابر ضربه مقاومت بالایی از خود نشان می دهد. گلس های نانو جامد همانند گلس های معمولی است که در آن از تکنولوژی نانو پلیمر استفاده شده است.

از ویژگی‌های مهم این نوع گلس ها می‌توان به نازک بودن، مقاوم بودن، نصب آسان و آنتی باکتریال بودن آن ها اشاره کرد.

گلس های UV دار:

راهنمای خرید گلس گوشی

گلس های UV مخصوص گوشی های هوشمندی که صفحه های نمایش خمیده دارند مورد استفاده قرار می گیرند و تمام صفحه نمایش گوشی را به طور کامل پوشش می دهد. این گلس ها شیشه ای بوده و از شفافیت بالایی برخوردار است.

نحوه نصب این نوع گلس ها بدین صورت است که برای اتصال به صفحه نمایش گوشی از چسب ویژه مایع UV استفاده می شود که این چسب به تدریج تمام بخش های صفحه نمایش را پوشش می دهد و پس از آن به وسیله لامپ UV گلس به صفحه نمایش می چسبد. این نوع گلس ها علاوه بر کیفیت بالایی که دارند لک اثر انگشت نیز بر روی آن ها قرار نمی گیرد.

گلس پرایوسی:

راهنمای خرید گلس

می‌توان گفت گلس های پرایوسی یکی از خاص ترین نوع گلس های امروزی است. این گلس ها طوری طراحی شده‌اند که در حفظ حریم خصوصی افراد تاثیر گذار بوده زیرا با زاویه دید محدودی که برای اطرافیان به وجود می آورد باعث می‌شود آن ها نتوانند صفحه نمایش شما را ببینند و محبوبیت این امر باعث شده است تا افراد بسیاری اقدام به خرید گلس های پرایوسی کنند.

گلس های 3D/2D:

گلس های 2D (دو بعدی) گلس های مسطحی هستند که تمام صفحه نمایش گوشی را پوشش می دهد. این نوع گلس ها کاملاً صاف هستند بدین معنا که در لبه های آن ها انحنایی وجود ندارد.

گلس های 3D (سه بعدی) سطح مسطحی ندارند و لبه های آن ها دارای انحنای زیادی است. در واقع این نوع محافظ صفحه نمایش بیشتر برای زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد و نمی‌تواند از صفحه نمایش گوشی به خوبی محافظت کند.

محافظ لنز دوربین:

راهنمای خرید گلس

این نوع گلس ها صرفاً جهت محافظت از دوربین پشت گوشی مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه دوربین گوشی نیز همانند صفحه نمایش دارای اهمیت زیادی است و برای جلوگیری از ایجاد خش و خط بر روی آن ها بهتر است از محافظ های لنز دوربین استفاده شود، ضخامت این محافظ ها بسیار کم بوده و اثر لک بر روی آن ها باقی نمی ماند و همچنین از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

برچسب محافظ پشت گوشی تلفن همراه:

برچسب محافظ پشت گوشی از هر گونه خط و خش، بر روی پشت گوشی و همچنین شکستگی قاب گوشی جلوگیری می کند. بنابراین افرادی که از قاب یا کیف گوشی استفاده نمی کنند می توانند در هنگام خرید گلس، این نوع برچسب ها را نیز خریداری کنند تا همزمان از صفحه نمایش گوشی و قاب پشت گوشی خود محافظت نمایند.

سخن پایانی:

همان‌طور که در این مطلب شرح داده ایم، گلس ها انواع مختلفی دارند و ویژگی‌های متفاوتی دارند بنابراین برای حفظ صفحه نمایش گوشی خود باید گلسی مناسب با نیاز خود خریداری کنید. برای مشاهده و خرید انواع گلس ها می توانید اینجا را کلیک کنید.

دیدگاه شما چیست؟

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به کمپانی mpblberri می‌باشد.

طراحی فروشگاه آنلاین: citysun.ir